Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Tuinrenovatie

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Tuinrenovatie houdt in dat wij uw bestaande tuin grondig opknappen, zodat deze er weer gezond en verzorgd uitziet en u er nog jaren van kunt genieten. De basis van het huidige tuinontwerp blijft in grote lijnen behouden. De werkzaamheden van een renovatie bestaan voornamelijk uit het verwijderen van onkruid en het snoeien van planten, struiken en bomen. Daarnaast wordt uw bestrating opgehoogd en de erfafscheiding indien nodig hersteld. Eventueel kunnen delen van uw tuinbegroeiing ook verplaatst worden.

Redenen voor een tuinrenovatie

Over het algemeen hebben tuinen met veel begroeiing na 8 tot 10 jaar een flinke opknapbeurt nodig. De bodem kan uitgeput zijn geraakt of het terras kan zijn verzakt. Maar er kunnen ook externe factoren zijn, die invloed hebben op de bomen en planten in uw tuin. Wanneer er bijvoorbeeld door een verbouwing bij u of uw buren minder zonlicht in uw tuin valt. Het team van Peter Bouw Tuinen kan uw tuin weer tot leven brengen, zodat deze weer jaren vooruit kan.

De voordelen van het laten renoveren van uw tuin

Een belangrijk voordeel van een tuinrenovatie is dat u voordeliger uit bent dan wanneer u uw tuin opnieuw laat aanleggen. Bovendien probeert Peter Bouw Tuinen altijd zoveel mogelijk groen opnieuw te gebruiken tijdens een tuinrenovatie. Wij proberen een boom met karakter te verplaatsen in plaats van deze te kappen en op een andere plek een nog onvolgroeide, jonge stam neer te zetten. Zo behoudt uw tuin haar eigen uitstraling. Na de renovatie is uw tuin weer netjes, overzichtelijk en kunt u deze makkelijk onderhouden. Wilt u dat wij de mogelijkheden met u doornemen? Bel dan even naar 0342-420157.

Bekijk ook eens

aanleg tuin | design tuin | exclusieve tuinen

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk

0342-420157

06-53498543

info@peterbouwtuinen.nl