Uw buitenleven creëren Peter Bouw Tuinen laat u kennismaken met 'het goede buitenleven'
Dit doen we door de juiste verbindingen tussen plan en realisatie
Uw buitenleven creëren Peter Bouw Tuinen laat u kennismaken met 'het goede buitenleven'
Dit doen we door de juiste verbindingen tussen plan en realisatie

Over ons

Uw aanspreekpunt

Uw wensen vormen de basis. U kunt deze wensen te allen tijde aan ons bekend maken. Wij zijn daarom uw aanspreekpunt tijdens het gehele proces. Zo bezorgen wij u de optimale beleving van het goede buitenleven.

Samenwerken

U wilt optimaal genieten van het buitenleven. U zoekt een team met kennis en volledige toewijding aan uw project. Dat is wat wij u leveren: partners die vlekkeloos samenwerken om uw droom waar te maken.

Excelleren

De ideale tuin komt voort uit uw wensen, het beste team en onze passie om te excelleren in het werk wat we doen. Daardoor krijg u die beleving waar u naar op zoek bent; thuis voelen, in en om uw huis.

Zorgeloos door het gehele traject

Een tuin is meer dan een verzameling groen met bestrating en bloemen. Een tuin is deel van uw leefomgeving. Het creëert een beleving die bepaalt of u zich thuis voelt. Deze beleving is cruciaal om tot een succesvol resultaat te komen. Dat kunnen stijlvolle tuinen, landelijke tuinen, stadstuinen, kindvriendelijke tuinen, of dakterrassen zijn. Wat u in uw tuin wilt beleven, staat voorop voordat wij tot realisatie overgaan. Dat gehele proces van het ontwerpen van een beleving tot uitvoering nemen wij van u over. Wij ontzorgen u in dit gehele traject. Het eindresultaat? Een inspirerende, functionele tuin met een natuurlijke uitstraling.

Nieuwsgierig naar het buitenleven

Samen met u gaan we op onderzoek. Met een nieuwsgierige houding doen we zo allerlei nieuwe ervaringen op. U neemt uw wereld in eigen hand. Vervolgens helpen wij u om de brug te bouwen tussen hoe u vandaag en morgen buiten wilt leven. In een veranderende wereld veranderen wij als groenspecialist mee. We blijven ontdekken en innoveren, tuinen creëren en diensten leveren die anderen aansporen. Zo openen we de poort naar een buitenleven vol nieuwe mogelijkheden.