Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Aanleg tuin

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Bij de aanleg van een tuin spelen vele factoren een rol. Allereerst is het natuurlijk essentieel dat uw wensen en eisen in het ontwerp worden verwerkt. Daarbij moet rekening gehouden worden met het beschikbare investeringsbudget en de mate van onderhoud dat met het uiteindelijke resultaat gemoeid is. Vervolgens moet gekeken worden naar het gebruik van de juiste materialen. Niet alleen beplanting, maar ook bouwmaterialen, die nodig zijn voor de realisatie van uw droomtuin. Peter Bouw Tuinen begeleidt u gedurende het gehele proces; van idee naar ontwerp en van uitvoering naar onderhoud.

Aanleg tuin in combinatie met nieuwbouw

Wanneer u een nieuwbouwhuis betrekt, is de aanleg van de tuin een grote, bijkomende kostenpost. Dat is voor sommige mensen een reden om de inrichting van de buitenruimte nog even uit te stellen. Nadat het huis met alle zorg is afgewerkt en naar wens is ingericht, blijven zij nog geruime tijd tegen de kale woestenij er omheen aan kijken. En dat is jammer. Het kost immers sowieso tijd voordat de beplanting tot de gewenste omvang gegroeid is. Daar kunt u dus maar beter zo snel mogelijk werk van maken.

Compleet naar uw wens

Een tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning, is als werken met een blank canvas. De indeling ligt helemaal open en kan compleet naar wens worden ingekleurd. Idealiter begint Peter Bouw Tuinen zelfs nog tijdens de bouw van uw huis met de aanleg van uw tuin. Zo kunt u bij het betrekken van uw nieuwe woning direct van het groen er omheen genieten en beperkt u voor uzelf de periode dat u last heeft van ingrijpende werkzaamheden. Wilt u weten op welke termijn wij met de start van uw droomtuin kunnen beginnen? Belt u ons dan even op nummer 0342-420157.

Bekijk ook eens

design tuin | exclusieve tuinen | klassieke tuin

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk