Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Exclusieve tuinen

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Peter Bouw Tuinen heeft veel ervaring met de aanleg van exclusieve tuinen. Onder die benaming worden tuinen verstaan, die zonder meer omschreven kunnen worden als luxe. Het ontwerp komt tot stand in samenwerking met een tuinarchitect, zodat de vormgeving niet alleen tot in detail bij uw wensen past, maar ook bij uw woning. De materialen, die gebruikt worden voor de realisatie van de tuin zijn van de hoogste kwaliteit, net als de afwerking.

Exclusieve tuinen met luxe accessoires

Aan exclusieve tuinen wordt nog meer allure en persoonlijkheid gegeven door luxe accessoires toe te voegen. U kunt daarbij denken aan designmeubelen en -verlichting, maar bijvoorbeeld ook aan een buitenhaard of jacuzzi. Voor de ultieme wellness ervaring in uw eigen tuin mag een zwembad met buitendouche natuurlijk ook niet ontbreken. Daarnaast kan Peter Bouw Tuinen desgewenst ook diverse kunstobjecten in het ontwerp verwerken. Door deze specialistische aanpak komt elk element volledig tot zijn recht.

Combineer uw exclusieve tuin met een veranda

Tegelijk met de inrichting van uw buitenruimte kan Peter Bouw Tuinen ook een overdekte veranda voor u realiseren. Van een veranda kunt u het hele jaar door gebruik maken. Dit versterkt het buitengevoel enorm. Qua materialen is vrijwel alles mogelijk, maar in de meeste gevallen zal in samenspraak met de architect gekeken worden naar de beste aansluiting met de vormgeving uw woning. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een duurzame houtsoort, passend bij een landelijke uitstraling. Of juist voor een strak ontwerp met staal en beton, wanneer uw huis in moderne stijl gebouwd is. Meer weten over de mogelijkheden voor uw tuin? Bel ons gerust even via nummer 0342-420157.

Bekijk ook eens

klassieke tuin | landelijke tuin | moderne stadstuin

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk