Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Tuinontwerp

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Het maken van een tuinontwerp kan een plezierig, maar ook stressvol project zijn. U weet in grote lijnen wat u wilt, maar heeft wellicht moeite met het maken van keuzes en het focussen op de belangrijke details. Dan is het goed om te kunnen vertrouwen op het vakmanschap en de ervaring van Peter Bouw Tuinen. Met vele jaren ervaring kunnen onze tuinarchitecten en hoveniers in samenspraak met u uw wensen en eisen naar een droomtuin vertalen.

 

Onderdelen van een tuinontwerp

Een tuinontwerp bevat diverse onderdelen, die stuk voor stuk van belang zijn voor de realisatie van uw ideale tuin. U denkt misschien in eerste instantie alleen aan de indeling van het perceel, maar de soort beplanting en technische aspecten als drainage en beregening zijn minstens zo belangrijk. Peter Bouw Tuinen weet precies met welke bodemsoort u te maken heeft en welke bomen en planten daarvoor geschikt zijn. Daarbij wordt bovendien rekening gehouden met de standplaats, bloeitijd, de hoogte en kleur van de begroeiing.

 

Het inrichten van een grote tuin met ons tuinontwerp

Het lijkt misschien een luxeprobleem, maar ook een grote tuin met ontwerp heeft verschillende uitdagingen. Bij het inrichten van een aanzienlijk grondoppervlak, schuilt het gevaar in overdaad. Doordat er zo veel mogelijk is, is de verleiding groot geen keuzes te maken, maar voor alle opties te kiezen. Het resultaat daarvan is een gebrek aan eenheid, rust en ruimte. Door voor een grote tuin het ontwerp over te laten aan een expert, haalt u het meeste uit uw tuin, ongeacht de stijl die u daarbij voor ogen heeft. Wij komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 0342-420157.

 

Bekijk ook eens

tuinontwerp amsterdamtuinrenovatieaanleg tuin

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk