Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Tuinontwerp Amsterdam

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Bent u op zoek naar een ervaren vakman, die een tuinontwerp in Amsterdam kan maken? Dan heeft u in Peter Bouw Tuinen de juiste partner gevonden. Wij begrijpen als geen ander dat in grote steden als Amsterdam de ruimte beperkt is, helemaal zonder goed tuinontwerp. Bij het inrichten van een tuin is het daarom heel belangrijk elke centimeter efficiënt te benutten. Dat betekent niet zoveel mogelijk volplanten, maar juist goede verhoudingen aanbrengen en daarbij de details niet uit het oog verliezen.

Rust en ruimte creëren in een tuinontwerp voor Amsterdam

Als het gaat om stadstuinen, dan moeten we meestal rekening houden met een beperkt aantal vierkante meters. Het perceel kunnen we niet vergroten, maar het ruimtelijke effect wel. Door bijvoorbeeld diepte te creëren en met zichtlijnen te spelen. Het aantal gebruikte materialen en soorten planten beperken, helpt ook om rust aan te brengen in een kleine tuin. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat het zicht vanuit uw woning op de tuin niet geblokkeerd wordt, maar desgewenst dat van uw (achter)buren wel.

Leefbare stadstuin

Hoe groot of klein uw tuin in Amsterdam ook is, de ontwerpers van Peter Bouw Tuinen kunnen er met een passend tuinontwerp een leefbare stadstuin van maken. Door verschillende functies te combineren, krijgt u een sfeervolle buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Om uw droomtuin te realiseren gaan wij eerst uitgebreid met u in gesprek. Om te weten wat u wilt, moeten wij u immers eerst leren kennen. Pas dan kunnen we uw ideeën op papier zetten en deze uitwerken tot een realistisch plan met het door u gewenste resultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn bereikbaar op 0342-420157.

Bekijk ook eens

tuinrenovatie | aanleg tuin | design tuin

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk