Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Tuinarchitect landelijke tuinen

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Vanwege het geliefde thema heeft onze tuinarchitect veel ervaring met landelijke tuinen. Het vele groen, de indeling met zogenaamde tuinkamers en de aanwezigheid van een waterpartij zorgen voor een uitdagend en afwisselend project. De tuinarchitect van Peter Bouw Tuinen presenteert u niet zomaar een compleet plan. Daar komt veel overleg en inlevingsvermogen bij kijken. Wij willen uw droomtuin realiseren en kunnen dat niet zonder u een beetje te leren kennen. Wat vindt u belangrijk? Waar geniet u van? Welke functie heeft de tuin voor u? Dat zijn vragen waar we eerst antwoord op moeten krijgen, voordat wij u een gedegen advies kunnen geven over inrichting, beplanting en onderhoud.

De keuzes van de tuinarchitect in landelijke tuinen

Door de vele elementen in een landelijke tuin, staat de tuinarchitect voor diverse keuzes. Welke beplanting is geschikt voor de betreffende bodemsoort? Waar staat de zon en wat betekent dit voor de indeling van de tuin? Hoeveel tijd is er beschikbaar voor het reguliere onderhoud? En op welke manier kan water sfeervol, maar ook veilig in het ontwerp worden verwerkt. Uiteraard worden deze keuzes gemaakt met uw wensen, eisen en mogelijkheden in het achterhoofd.

Planten in het landelijke thema

Planten die vaak worden gebruikt in het landelijke thema, versterken het gevoel van het buitenleven. U kunt bijvoorbeeld denken aan de aanwezigheid van fruitbomen, weelderig begroeide borders en natuurlijke beschutting door het gebruik van klimplanten als rozen, clematis, druiven en klimop. Ook de aanwezigheid van vlinders en insecten geven u het echte buitengevoel. Een vlinderstruik of sering mag daarom eigenlijk niet ontbreken. Heeft u zelf ideeën voor de beplanting van uw landelijke tuin, dan staan wij daar uiteraard voor open. Tuinarchitect Peter Bouw Tuinen werkt altijd samen met haar cliënten om de mooiste landelijke tuinen te creëren. Bel ons vandaag nog voor een afspraak. Wij kijken graag wat wij voor uw tuin kunnen betekenen. Ons nummer is 0342-420157.

Bekijk ook eens

tuinarchitect stadstuin | tuinontwerp | tuinontwerp amsterdam

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk

<a class=”grizzly-link” href=”mailto:info@peterbouwtuinen.nl”>info@peterbouwtuinen.nl</a>