Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Tuinarchitect Amsterdam

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Heeft u een tuinarchitect in Amsterdam of Amstelveen nodig? Omdat u advies wilt hebben over hoe u uw tuin het beste kunt inrichten? Neemt u dan gerust contact op met de experts van Peter Bouw Tuinen. Door jarenlange ervaring met de aanleg van grote en kleine tuinen door heel Nederland, weten wij precies wat in uw geval de mogelijkheden zijn. Op basis van uw individuele eisen en persoonlijke wensen, kunnen wij een tuinontwerp voor u opstellen. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw investeringsbudget en de tijd die u aan uw tuin kunt en wilt besteden. Ook als u een tuinarchitect in Amstelveen nodig heeft, komen wij graag bij u langs.

Wat zijn de kosten voor een tuinarchitect in Amsterdam en Amstelveen?

Het is niet mogelijk om een concreet bedrag te noemen voor de werkzaamheden van een tuinarchitect in Amsterdam. De uren die de architect van Peter Bouw Tuinen aan uw project zal besteden, hangen af van diverse factoren. De grootte van het perceel is uiteraard van belang. Net als de werkzaamheden die verricht zullen moeten worden. Gaat het om een tuinrenovatie? Dan kan het goed zijn dat het design minder tijd in beslag neemt, dan wanneer u een compleet nieuwe tuin wilt laten ontwerpen. Heeft u specifieke wensen, waarvan de haalbaarheid eerst onderzocht moet worden, dan telt ook dat mee bij de berekening van de kosten. Wat wij u wel kunnen zeggen, is dat u met een tuinarchitect van Peter Bouw Tuinen een professional in huis haalt, die zijn vak verstaat en u van deskundig advies zal voorzien.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en diensten die wij u kunnen bieden? Heeft u interesse in een tuinarchitect in Amsterdam of Amstelveen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0342-420157.

Bekijk ook eens

tuinarchitect landelijke tuinen | tuinarchitect stadstuin | tuinontwerp

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk