Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Tuinarchitect Amersfoort

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Wanneer u op zoek bent naar een tuinarchitect in Amersfoort of de omgeving daarvan, bent u bij Peter Bouw Tuinen aan het goede adres. Samen met u brengen wij de wensen voor uw nieuwe tuin over van idee naar plan. Onze tuinarchitect heeft een gedegen opleiding en daardoor niet alleen kennis van planten, maar ook van bouwmaterialen en technologische toepassingen. Bovendien kan hij samenwerken met de ontwerper van uw woning en er zo voor zorgdragen dat huis en tuin perfect op elkaar aansluiten.

Tuinarchitect voor nieuwbouw in Amersfoort

In Amersfoort herrijzen de laatste jaren prachtige nieuwe woonwijken, mede dankzij. Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht, maar nog geen idee wat u met de omliggende grond moet doen? Dan kan een tuinarchitect van Peter Bouw Tuinen u daarbij helpen. Door goed naar u te luisteren, worden uw eisen en wensen geïnventariseerd. Vervolgens bespreken wij met u de mogelijkheden op zowel praktisch als financieel gebied. Het daaruit vloeiende tuinontwerp bevat naast een beplantingsplan ook een onderhoudsplan, zodat u direct weet wat u in tijd en geld aan uw tuin kwijt bent.

Alle tuinstijlen mogelijk

Peter Bouw Tuinen heeft ervaring met alle verschillende tuinstijlen. Zo kunnen wij voor u een moderne of designtuin ontwerpen. Maar ook een landelijke of klassieke tuin behoort tot de mogelijkheden. Gaat het om een kleine stadstuin? Zelfs daarvan weten wij een sfeervol en compacte buitenruimte te maken. Wij maken voor u niet alleen een tuinontwerp, maar een compleet inrichtingsplan. Inclusief beplanting, verlichting en meubilair. Meer weten over wat wij als tuinarchitect voor u kunnen betekenen in de omgeving van Amersfoort? Bel dan naar 0342-420157 en stel ons uw vragen.

Bekijk ook eens

tuinarchitect amsterdam | tuinarchitect landelijke tuinen | tuinarchitect stadstuin

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk