Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Tuinaanleg Amsterdam

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Peter Bouw Tuinen is de perfecte partner voor tuinaanleg in Amsterdam en bijvoorbeeld het Gooi. Uit ervaring kennen wij de uitdagingen die komen kijken bij het realiseren van stadstuinen en dakterrassen op soms slechts enkele meters grond. Maar ook voor grote tuinen draaien wij onze hand niet om. Wij weten precies de juiste vragen te stellen om een beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen en verwerken onze bevindingen en aanbevelingen in een compleet en overzichtelijk plan.

Bijzondere aandachtspunten bij tuinaanleg in Amsterdam

Wanneer wij projecten in Amsterdam uitvoeren, lopen wij af en toe tegen zaken aan die extra aandacht vereisen. Wij hebben soms kapvergunningen nodig of een ontheffing om ons materiaal op de stoep kwijt te kunnen. Bij de aanleg van een stadstuin in het centrum is het vaak niet mogelijk om de tuin achterom te bereiken. Dit betekent dat we met onze materialen door uw huis moeten. Net als bij de aanleg van een dakterras. Uiteraard werken wij uiterst netjes en zorgvuldig om de overlast voor u te allen tijde te beperken.

Tuinaanleg in het Gooi

Het werkgebied van Peter Bouw Tuinen strekt zich uit tot de regio’s rond Amsterdam. Wij verzorgen daardoor ook regelmatig tuinaanleg in het Gooi. Dit zijn altijd geweldige projecten voor ons. En hoewel kleine tuinen ook veel creativiteit vragen, hebben grote percelen uiteraard veel meer mogelijkheden. We kunnen er iedere stijl realiseren en extra elementen aan de tuin toevoegen, die het effect van het buitengevoel nog eens versterken. Wilt u weten wat wij voor uw buitenleven kunnen betekenen met behulp van tuinaanleg in Amsterdam of het Gooi? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan via telefoonnummer 0342-420157.

Bekijk ook eens

tuinarchitect amersfoort | tuinarchitect amsterdam | tuinarchitect landelijke tuinen

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk