Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Mooie tuinen

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Bij mooie huizen horen mooie tuinen. Wanneer u veel aandacht besteedt aan de inrichting en uitstraling van uw woning, dan mag uw tuin natuurlijk niet achterblijven. Los van het feit dat u er dagelijks van geniet, geeft een goed verzorgde tuin ook een meerwaarde aan uw huis. Peter Bouw Tuinen weet als geen ander hoe uw wensen vertaald kunnen worden naar een tuin, die perfect aansluit bij uw behoeftes. Of u nu een moderne, klassieke of kindvriendelijke tuin in gedachten heeft.

Mooie tuinen zorgen voor ontspannen en genieten

Mooie tuinen zijn goed onderhouden, een verlengstuk van uw woning en geven uitdrukking aan uw persoonlijkheid. Het is heel ontspannend om in de tuin aan het werk te zijn, maar ook vanaf het terras kunt u elk seizoen van een mooie tuin genieten. Hoe de ideale tuin eruitziet, is voor iedereen verschillend. Wanneer u uw tuin laat aanleggen door Peter Bouw Tuinen, wordt uw idee door ons gevisualiseerd. Met het door u goedgekeurde ontwerp gaan wij vervolgens aan de slag.

Wat maakt een tuin mooi?

Iedere tuin is uniek, maar wat maakt een tuin nu eigenlijk mooi? Dat is natuurlijk subjectief en geheel afhankelijk van uw smaak. Voor de een is een strakke tuin met veel symmetrie het meest aantrekkelijk. Voor de ander een natuurlijke tuin, waar de mens geen invloed op lijkt te hebben gehad. Een goede tuinarchitect maakt samen met u een plan om de in uw ogen mooiste tuin te creëren. Daarin komen niet alleen planten, tegels en waterpartijen aan bod. Maar ook tuinelementen, drainagesystemen en methodes voor beregening. Wilt u meer informatie over het aanleggen van een nieuwe tuin? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0342-420157.

Bekijk ook eens

natuurlijke tuin | tuinaanleg amsterdam | tuinarchitect amersfoort

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk