Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Moderne stadstuin

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

De uitdaging van een moderne stadstuin is dat er meestal op een relatief klein oppervlak een sfeervolle setting gecreëerd moet worden. Bovendien kan de ligging van het perceel ten opzichte van omliggende gebouwen beperkingen opleveren. Peter Bouw Tuinen kan u door expertise en ervaring helpen bij het maken van keuzes voor wat betreft indeling, beplanting, inrichting en onderhoud. Of het nu gaat om een kleine tuin, een tuin met veel schaduw of een dakterras.

De vakkundige realisatie van uw moderne stadstuin

Peter Bouw Tuinen houdt bij de realisatie van een moderne stadstuin uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Tijdens een kennismakingsgesprek worden deze dan ook tot in detail in kaart gebracht. Aan de hand van deze briefing wordt er door ons een ontwerp gemaakt. Daarna volgt een planning en gaan wij met de uitvoering van de werkzaamheden aan de slag. Tijdens het hele proces blijft communicatie en overleg belangrijk. Zo kunt u er zeker van zijn dat het beoogde resultaat ook daadwerkelijk behaald wordt.

Onderdelen van de inrichting

Bij moderne stadstuinen is het erg belangrijk dat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Zeker in het geval van een dakterras zijn er vaak creatieve oplossingen nodig om een maximaal effect te creëren. Plantkeuze speelt daarin uiteraard een grote rol, maar ook het strategisch plaatsen van meubilair en verlichting is essentieel. Daarnaast kan het toevoegen van bepaalde elementen het persoonlijke karakter van uw stadstuin nog verder versterken. De tuinarchitecten van Peter Bouw Tuinen bespreken de mogelijkheden graag met u. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 0342-420157.

Bekijk ook eens

mooie tuinen | natuurlijke tuin | tuinaanleg amsterdam

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk