Uw tuin naar een hoger niveau brengen? Bel naar 0342-420157 Mail naar info@peterbouwtuinen.n

Landelijke tuin

Uw persoonlijkheid

In onze overtuiging als tuinarchitect en ontwikkelaar is een tuin zo persoonlijk als een vingerafdruk. Uw tuin hoort onlosmakelijk verbonden te zijn met uw stijl, uw smaak en uw hele wezen. 

Verbinding creëren

Door de juist verbindingen te leggen, willen wij een beleving creëren, waarin u ‘het goede buitenleven’ optimaal kunt ervaren.

Uw tuin telt

Het eindresultaat is een bron van inspiratie, rust en ontspanning. Ervaar ook de vrijheid van het goede buitenleven!

Een van de populairste tuinstijlen is de landelijke tuin. Dit soort tuinen hebben veel groen en zijn zeer ruimtelijk ingedeeld. Doorkijkjes en afgebakende tuinkamers zorgen voor diepte en afwisseling. Natuurlijke materialen maken passende afscheidingen, die tegelijk beschutte en intieme hoekjes creëren. Voorbeelden daarvan zijn klimplanten zoals rozen en druiven. Hierdoor ontstaat er ruimte voor meerdere zitjes en kunt u de hele dag door van zon en schaduw genieten. Fruitbomen en weelderige borders versterken het landelijke gevoel.

Waterpartijen in een landelijke tuin

Waterpartijen zijn essentieel in een landelijke tuin. De aanwezigheid van insecten, amfibieën en andere dieren benadrukken de landelijkheid en brengen leven in uw tuin. Afhankelijk van de ruimte en uw persoonlijke smaak kunt u kiezen voor een strakke, langwerpige of een ronde, natuurlijke vijver. Ook de aanleg van een zwemvijver behoort tot de mogelijkheden wanneer u uw landelijke tuin laat ontwerpen en aanleggen door Peter Bouw Tuinen.

Beplantingsplan en bemestingsadvies

Peter Bouw Tuinen maakt voor u een ontwerp dat geheel is afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van het perceel. Essentieel onderdeel daarvan zijn een beplantingsplan en een bijbehorend bemestingsadvies. Daarbij worden planten gekozen op kleur, bladvorm, hoogte, vereiste standplaats en aanwezige grondsoort. Om ervoor te zorgen dat groei en conditie optimaal zijn, krijgt u ook een bemestingsadvies. Bodemmonsters wijzen uit wat u daarvoor het beste kunt gebruiken. Laat u het onderhoud van uw landelijke tuin liever aan ons over, dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen ook daarvoor een plan opstellen. Wilt u meer weten over de aanleg van een landelijke tuin? Of wilt u uw bestaande tuin door ons laten renoveren of onderhouden? Dan horen wij graag van u via het telefoonnummer 0342-420157.

Bekijk ook eens

moderne stadstuin | mooie tuinen | natuurlijke tuin

Peter Bouw Tuinen
Den Akker 13
3862RB Nijkerk